Ma a községünkben született Baranyai Jolán lányától, Horváth Ritától kapott régi képek 2. csoportját mutatom be. Ritának ezúton is köszönöm a képeket! A fotók az iskolához kapcsolódnak.

Az alábbi iskolai csoportkép 1958 májusában készült. Az alsó sorban balról: Molnár Margit, Baranyai Jolán, Varga Erzsébet, Gyarmati Igazgató Úrék kislánya, Wöller Mária, Bencsik Karolin, Babos Erzsébet, Marton Erzsébet. A középső sorban: Kranczl Jolán, Babós Ernő, x, x, Deáki Endre, x, x. A felső sorban: Dóka Mária, Borsos Katalin, Balázs Mária, Kozma Klára, Major Anna, Borsos Anna, Szalai Anna.

1958_majus.jpg

4_1.jpgBalra egy iskolai csoportképet látunk. Az alsó sorban balról: Baranyai Jolán, Molnár Margit, Kranczl Jolán, a felső sorban: Varga Erzsébet, Babos Erzsébet, Wöller Mária, Bencsik Karolin, Major Anna. A zászlótartó fiú ismeretlen. 

Talán úttörőavatás után készülhetett a kép?

 

 

 

 

A lenti képen több osztály látható együtt. Talán az alsó tagozatos diákok mindegyike rajta van?

3_1.jpg

Most pedig jöjjön néhány kép az 1961-es ballagásról! (Az akkori végzősök tablóképe itt látható.)

Jobbról indulva félig a képen Babos Erzsébet, Kranczl Jolán, Molnár Margit, Borsos Anna, Kozma Klára, Marton Erzsébet, Bencsik Karolin, a többieket nem sikerült beazonosítani. Mögöttük Gyarmati István igazgató

ballagas_1961.jpg

A következő fotón balról elöl Dóka Mária, Szalai Ferenc osztályfőnök, Sidlovszki Tibor, mögöttük Wöller Mária, Balázs Ibolya, Baranyai Jolán.

ballagas_1961_2.jpg

A következő fényképen balról két ismeretlen fiú, majd Horváth János, Bencsik Karolin, Dóka Mária, Marton Erzsébet, Szalai Ferenc osztályfőnök elöl, a sor végén még látszik Wöller Mária, Baranyai Jolán, Sidlovszki Tibor, szemben pedig két tanárnő.

ballagas_1961_3.jpg

A következő fényképen balról Bencsik Karolin, Dóka Mária, mögötte Gyarmati István igazgató, Marton Erzsébet, Szalai Ferenc osztályfőnök, Borsos Katalin, Borsos Anna, Molnár Margit.

ballagas_1961_4.jpg

Végezetül: jobbról balra Sidlovszki Tibor, Szalai Anna, Baranyai Jolán, Wöller Mária, Balázs Ibolya, Babos Erzsébet, Kranczl Jolán, Molnár Margit, Borsos Anna, ketten takarásban, valószínű, hogy Borsos Katalin és Kozma Klára, Marton Erzsébet. Elöl Szalai Ferenc osztályfőnök, hátul pedig Gyarmati István igazgató.

ballagas_1961_5.jpg

Az előző "vegyes fotók" témájú bejegyzések:

Vegyes fotók 25.

Vegyes fotók 24.

Vegyes fotók 23.

Vegyes fotók 22.

Vegyes fotók 21.

Vegyes fotók 20.

Vegyes fotók 19.

Vegyes fotók 18.

Vegyes fotók 17.

Vegyes fotók 16.

Vegyes fotók 15.

Vegyes fotók 14.

Vegyes fotók 13.

 

Vegyes fotók 12.

Vegyes fotók 11.

Vegyes fotók 10. 

Vegyes fotók 9.

Vegyes fotók 8. 

Vegyes fotók 7.

Vegyes fotók 6.

Vegyes fotók 5.

Vegyes fotók 4.

Vegyes fotók 3.

Vegyes fotók 2.

Vegyes fotók 1.

+1: Két kép Molnáriból

 >>> Az előző poszt: Száz éve történt 54. <<<

Ha Ön is szívesen megmutatná a nyilvánosságnak a (Püspökmolnáriban készült vagy a faluhoz egyéb módon kapcsolódó) régi családi fotóit, kérem, küldje el őket e-mailben (címem: kugiblogja@gmail.com), vagy írjon/hívjon/keressen, és elmegyek értük! (A képeket szkennelés után sértetlenül visszaadom!)

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről! 

Szerző: kugi  2018.02.16. 07:30 Szólj hozzá!

Címkék: kép iskola névsor püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr4713583951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása