A mai bejegyzésben ismét Horváth Ritától kapott fotókat mutatok be, akinek ezúton is köszönöm az információkat!

Az első két kép a '80-as években készült az egykori tejcsarnok mellett, ahova lovaskocsin hozták a téeszből a tejet. A felső nélküli férfi Rita édesapja, Horváth József (1962-), a többi személy egyelőre ismeretlen. Valaki felismeri őket?

14.jpg

15.jpg

Az alábbi fotó egy elsőáldozási csoportkép Fazekas László plébánossal. 1970-ben készült, még a régi plébánia udvarán. A felső sorban balról a harmadik Rita édesapja, Horváth József. 
17.jpg
A következő fotón Felnagy Gyulát (1956-2009), Molnár Ritát (1962-, ma: Horváth Józsefné) és Horváth Józsefet (1962-) látjuk. A kép valamikor az 1980-as években készült.

18.jpg
A következő kép az óvodában készült, elöl állnak balról: Horváth Ilona (1965-1990), Csejtey Attila és Böröcz Edit.
20.jpg
22.jpg
A mai válogatást egy olyan fotó zárja, amely nagyjából a 2. világháború idején készült.

Ezen Kovács Ilonát (1939-2014) látjuk kb. 5-6 évesen, a kezében egy korabeli játékbabával. A fénykép a házuk udvarán készült, a Dózsa György u. 17. számú ház lépcsőjén.
 

 

 

 

 

Az előző "vegyes fotók" témájú bejegyzések:

Vegyes fotók 1.

Vegyes fotók 2.

Vegyes fotók 3.

Vegyes fotók 4.

Vegyes fotók 5.

Vegyes fotók 6.

Vegyes fotók 7.

Vegyes fotók 8. 

Ha Ön is szívesen megmutatná a nyilvánosságnak a (Püspökmolnáriban készült vagy a faluhoz egyéb módon kapcsolódó) régi családi fotóit, kérem, küldje el őket e-mailben (címem: kugiblogja@gmail.com), vagy írjon/hívjon/keressen, és elmegyek értük! (A képeket szkennelés után sértetlenül visszaadom!)

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről! 

Szerző: kugi  2017.01.20. 08:04 Szólj hozzá!

Címkék: kép mezőgazdaság óvoda egyháztörténet püspökmolnári rábamolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr4212136873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása