Az 1960-ban elballagók bemutatása után a mai bejegyzésben nézzük meg, kik végeztek a püspökmolnári általános iskolában 1961-ben.

1961.jpg

Ez az osztály az egyik legnagyobb létszámú volt az önálló helyi iskola történetében! Nézzük a névsort:

Lányok: Dóka Mária, Varga Erzsébet, Kranczl Jolán, Bencsik Karolin, Balázs Ibolya, Borsos Anna, Baranyai Jolán, Wöller Mária, Molnár Margit, Borsos Katalin, Babos Erzsébet, Marton Erzsébet, Kozma Klára és Szalai Anna.

Fiúk: Piri György, Deáki Endre, Horváth János, Bárdos István, Simon Kálmán, Herényi Lajos, Szabó Béla, Sidlovszki Tibor, Varga Miklós, Tóth Gyula, Jáger Imre és Balázs Lajos.

Pedagógusok: Gyarmati István igazgató, Szalai Ferenc osztályfőnök, Baán Erzsébet, Nagy Károlyné, nagy Lászlóné, Karner Lászlóné, Karvalics László, Balikó Mihályné, Gyarmati Istvánné, Kovács Tivadarné

Ez a kép - a sorozat többi darabjához hasonlóan - hamarosan felkerül a blog facebook oldalára, méghozzá az itteninél nagyobb méretben! (Ennek megtekintéséhez kattintson ide vagy a blog bal oldalán található Tetszik gombra!) Továbbra is várok régi iskolai csoport- vagy tablóképeket a századelőtől az 1951-52-es tanévig bezárólag, különösen az egykor önálló evangélikus elemi iskolából! Aki tud ilyen képről, kérem, jelezze nekem!

Egyúttal jelzem, hogy a hétfői (13-ai) blogbejegyzés elmarad. Folytatás 15-én (szerdán).

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2014.10.10. 09:11 Szólj hozzá!

Címkék: iskola névsor tablókép püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr186757305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása