A mai bejegyzésben ismét - 4. alkalommal, utoljára - Horváth Ritától kapott képeket teszek közzé. Ritának ezúton is köszönöm a sok érdekes képet és a hozzájuk írt információkat!

21.jpg

25.jpgA felső kép Rita apai nagyszüleinek esküvői fotója.  Kovács Ilona (1939-2014) és Horváth József (1932-2012) 1960-ban házasodtak össze községünkben.

 

 

 

Bal oldalt pedig fiúk, Horváth József bérmálási emléklapját látjuk 1973-ból Fazekas László plébános aláírásával.

 

 

Végezetül pedig Rita dédapja testvére, Kovács Gyula (1894-1950) által az édesanyjának írt levél látható és olvasható 1917-ből, a front mögül. Egy kis ízelítő a háborús időkből és a korabeli helyesírásból.

Sorrendben a 4., 1, 2. és 3. oldal olvasható.

26.jpg27.jpgAz előző "vegyes fotók" témájú bejegyzések:

Vegyes fotók 1.

Vegyes fotók 2.

Vegyes fotók 3.

Vegyes fotók 4.

Vegyes fotók 5.

Vegyes fotók 6.

Vegyes fotók 7.

Vegyes fotók 8. 

Vegyes fotók 9.

+1: Két kép Molnáriból

Ha Ön is szívesen megmutatná a nyilvánosságnak a (Püspökmolnáriban készült vagy a faluhoz egyéb módon kapcsolódó) régi családi fotóit, kérem, küldje el őket e-mailben (címem: kugiblogja@gmail.com), vagy írjon/hívjon/keressen, és elmegyek értük! (A képeket szkennelés után sértetlenül visszaadom!)

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről! 

Szerző: kugi  2017.02.03. 07:44 Szólj hozzá!

Címkék: kép püspökmolnári rábamolnári I. világháború

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr5112167457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása