Az 1971-es végzősök tablóképe után lássuk, kik ballagtak el 1972-ben a püspökmolnári általános iskolából!

beolvasas0041.jpg

Pedagógusok, balról jobbra: Németh Istvánné, Nagy Lászlóné, Piri Tamásné, Lakatos Márta, Balikó Mihályné osztályfőnök, Gyarmati Istvánné, Gyarmati István igazgató, Nagy Károlyné, Rodler Istvánné, Keller Gabriella, Wöller Zsuzsanna.

diákok létszáma 17 volt. Felső sor, balról jobbra: Komáromi Erzsébet, Békefi Anna, Herceg György, Ács Mária, Balikó Éva, Szabó Béla, Molnár Teréz, Timár Gyöngyi, 

Középső sor, balról jobbra: Timár Katalin, Németh István, Kiss Erzsébet, Nagy Béla, Varga Piroska, Bakos Imre

Alsó sor, balról jobbra: Herceg Mihály, Lipics Gyöngyi, Kiss János

A fenti tablókép - a sorozat többi darabjához hasonlóan - hamarosan felkerül a blog facebook oldalára, méghozzá az itteninél nagyobb méretben! (Ennek megtekintéséhez kattintson ide vagy a blog bal oldalán található Tetszik gombra!) Továbbra is keresek régi iskolai csoport- vagy tablóképeket a századelőtől az 1950-51-es tanévig bezárólag, a katolikus és evangélikus elemi iskolákból egyaránt! Továbbá keresek régi iskolai értesítőket, bizonyítványokat is! Akinek a családjában van ilyen, kérem, értesítsen! 

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2015.06.05. 07:50 Szólj hozzá!

Címkék: iskola névsor tablókép püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr567518956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása