Az 1970-es ballagók tablóképe után nézzük meg, kik maradtak ki 1971-ben a püspökmolnári általános iskolából!

beolvasas0035.jpg

Pedagógusok, balról jobbra: Balikó Mihályné osztályfőnök, Nagy Károlyné, Németh Istvánné, Rodler Istvánné, Nagy Lászlóné, Szalai Ferenc, Nagy Ilona, Wöller Zsuzsanna, Pócza Mária és Gyarmati Istvánné nevelők és Gyarmati István igazgató.

A diákok létszáma 17 volt. Felső sor, balról jobbra: Horváth István, Szanyi Katalin, Horváth Miklós, Sipos Anna, Dávid Imre, Varga Erzsébet, Kiss Gábor, Zsebe Erzsébet, Tóth Ervin, Varga Zsuzsa, Varga Jenő

Alsó sor, balról jobbra: Nagy Edit, Kozma László, Kerék Elvira, Molnár Mária, Kiss János, Felnagy Etelka.

A fenti tablókép - a sorozat többi darabjához hasonlóan - hamarosan felkerül a blog facebook oldalára, méghozzá az itteninél nagyobb méretben! (Ennek megtekintéséhez kattintson ide vagy a blog bal oldalán található Tetszik gombra!) Továbbra is keresek régi iskolai csoport- vagy tablóképeket a századelőtől az 1950-51-es tanévig bezárólag, a katolikus és evangélikus elemi iskolákból egyaránt! Továbbá keresek régi iskolai értesítőket, bizonyítványokat is! Akinek a családjában van ilyen, kérem, értesítsen! 

Jelzem, hogy a következő bejegyzés - pünkösdhétfő ünnepe miatt - kedden lesz olvasható.

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2015.05.22. 09:03 Szólj hozzá!

Címkék: iskola névsor tablókép püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr97481016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása