Az 1969-es ballagók után nézzük, kik maradtak ki 1970-ben a püspökmolnári általános iskolából!

beolvasas0029_1970.jpg

Pedagógusok, balról jobbra: Nagy Ilona, Tóth Csabáné, Gyarmati Istvánné, Nagy Lászlóné, Gyarmati István igazgató,  Szalai Ferenc igazgató helyettes, Németh Istvánné osztályfőnök, Nagy Károlyné, Völler Zsuzsanna, Rodler Istvánné, Balikó Mihályné

A diákok 22-en voltak. Nézzük a neveket fentről lefelé, oszloponként balról jobbra: Ródler Erika, Cser József, Komáromi József, Kranczl Éva, Telek Zsuzsanna, Bakó István, Tölgyesi András, Körmöczi Miklós, Kiss László, Felnagy Gyula, Kiss Rozália, Marosits Ilona, Varga Lajos, Nagy Béla, Piri Ferenc, Völler Anna, Perjési László, Antal Ferenc, Molnár Erzsébet, Gyarmati Antónia, Ródler Emma, Németh Géza.

A fenti tablókép - a sorozat többi darabjához hasonlóan - hamarosan felkerül a blog facebook oldalára, méghozzá az itteninél nagyobb méretben! (Ennek megtekintéséhez kattintson ide vagy a blog bal oldalán található Tetszik gombra!) Továbbra is keresek régi iskolai csoport- vagy tablóképeket a századelőtől az 1950-51-es tanévig bezárólag, a katolikus és evangélikus elemi iskolákból egyaránt! Továbbá keresek régi iskolai értesítőket, bizonyítványokat is! Akinek a családjában van ilyen, kérem, jelezze nekem! 

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2015.04.17. 08:07 Szólj hozzá!

Címkék: iskola névsor tablókép püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr367372926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása