Az 1966-os végzősök után nézzük meg, kik ballagtak el 1967-ben a püspökmolnári általános iskolából!

beolvasas0026.jpg

Pedagógusok balról jobbra: Szalai Ferenc, Németh Istvánné, Nagy Károlyné, Gyarmati Istvánné, Gyarmati István igazgató, Balikó Mihályné osztályfőnök, Rodler Istvánné, Nagy Lászlóné, Wöller Zsuzsanna, Karvalics László.

Diákok, felső sor balról jobbra: Varga Magdolna, Bencsik Mariann, Baranyai Anna, Körhöcz György, Herczeg Magdolna, Sipos Imre, Kalamár Éva, Babós Piroska, Tóth Ilona

Középső sor balról jobbra: Varga Anna, Németh Géza, Babós Mária, Zsebe Magdolna, Rodler Gyula, Vincze Valéria, Komáromi Margit, Pápai Béla, Vadalma Mária

Alsó sor: Piri József, Kovács Mária, Borsos Rozália, Novák József

A fenti tablókép - a sorozat többi darabjához hasonlóan - hamarosan felkerül a blog facebook oldalára, méghozzá az itteninél nagyobb méretben! (Ennek megtekintéséhez kattintson ide vagy a blog bal oldalán található Tetszik gombra!) Továbbra is keresek régi iskolai csoport- vagy tablóképeket a századelőtől az 1950-51-es tanévig bezárólag, a katolikus és evangélikus elemi iskolákból egyaránt! Továbbá keresek régi iskolai értesítőket, bizonyítványokat is községünkből! Akinek a családjában van ilyen, kérem, jelezze nekem! 

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2015.03.06. 08:50 Szólj hozzá!

Címkék: iskola névsor tablókép püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr797238951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása