Az 1965-ös végzősök után nézzük meg, kik maradtak ki 1966-ban a püspökmolnári általános iskolából!

1966.jpg

Az osztály létszáma 27 fő volt - az egyik legmagasabb az iskola történetében! Lássuk a neveket:

Pedagógusok a felső sorban, balról jobbra: Rodler Istvánné, Nagy Károlyné, Gyarmati Istvánné, Szalai Ferenc, Gyarmati István igazgató, Karvalics László, Nagy Lászlóné, Wöller Zsuzsanna, Balikó Mihályné.

Diákok, felső sor, balról jobbra: Perjési József, Németh Mária, Gotthárd Erzsébet, Körhöcz Ilona, Hujber Anikó, Németh Istvánné osztályfőnök, Bakó Matild, Kovács Márta, Babos Anna, Csejtei Gizella, Varga Paszkál

2. sor, balról jobbra: Tóth Tamás, Greffer Mária, Horváth Judit, Kozma Irma, Sipos Mária, Rodler Ilona, Szilassy Erzsébet, Lakics Irén, Babos Gyula

Alsó sor, balról jobbra: Kiss József, Csejtei Géza, Varga Dezső, Szücs Sándor, Kiss Imre, Kiss Zoltán, Nagy Károly, Varga Csaba

s7303525.JPGAz osztály tanulója volt Deáki Károly is, aki azonban 7. osztályos korában elhunyt. Arcképét lásd balra, sírjának fotóját pedig ebben a bejegyzésben.

A fenti tablókép - a sorozat többi darabjához hasonlóan - hamarosan felkerül a blog facebook oldalára, méghozzá az itteninél nagyobb méretben! (Ennek megtekintéséhez kattintson ide vagy a blog bal oldalán található Tetszik gombra!) Továbbra is keresek régi iskolai csoport- vagy tablóképeket a századelőtől az 1950-51-es tanévig bezárólag, a katolikus és evangélikus elemi iskolákból egyaránt! Továbbá keresek régi iskolai értesítőket, bizonyítványokat is! Akinek a családjában van ilyen, kérem, jelezze nekem! 

Jelzem, hogy a hétfői bejegyzés kimarad, folytatás 25-én, szerdán.

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2015.02.20. 09:08 Szólj hozzá!

Címkék: iskola névsor tablókép püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr287187127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása