Az 1964-es végzősök tablóképe után lássuk, kik végeztek 1965-ben a püspökmolnári általános iskolában!

1965.jpg

A tablókép felső sorában a pedagógusok, balról jobbra: Nagy Károlyné, Balikó Mihályné, Gyarmati Istvánné, Karner Lászlóné, Gyarmati István igazgató, Németh istvánné, Karvalics László osztályfőnök, Nagy Lászlóné, Szalai Ferenc, Kopeczky Egonné (szül. Wöller Zsuzsa), Paédes (?) István. (Utóbbi pedagógusról tud valaki valamit?

A diákok összesen 22-en voltak. Lányok, balról jobbra: Németh Zsuzsanna, Gálos Ilona, Csorba Gabriella, Vadalma Katalin, Zsebe Teréz, Babos Mária, Ács Klára, Major Erzsébet, Major Valéria

Fiúk, felső sor balról jobbra: Babos István, Baranyai István, Sipos László, Horváth László, Szanyi András, Pápai György, Babos Zoltán, Varga Ferenc, Kiss Lajos

Fiúk, felső sor balról jobbra: Gaál Imre, Perjési Gyula, Németh Ferenc, Tóth Mihály

Ez a kép - a sorozat többi darabjához hasonlóan - hamarosan felkerül a blog facebook oldalára, méghozzá az itteninél nagyobb méretben! (Ennek megtekintéséhez kattintson ide vagy a blog bal oldalán található Tetszik gombra!) Továbbra is keresek régi iskolai csoport- vagy tablóképeket a századelőtől az 1950-51-es tanévig bezárólag, a katolikus és evangélikus elemi iskolákból egyaránt! Továbbá keresek régi iskolai értesítőket, bizonyítványokat is! Akinek a családjában van ilyen, kérem, jelezze nekem! 

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2015.02.06. 08:33 Szólj hozzá!

Címkék: iskola névsor tablókép püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr27131941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása