Az 1961-es végzősök tablóképének bemutatása után most nézzük meg, kik végeztek a püspökmolnári általános iskolában 1962-ben!

1961_1.jpg

Az osztálylétszám 20 fő volt: 9 fiú és 11 lány. A diákok névsora:

A tabló felső sorában, balról jobbra: Babos István, Csorba Edit, Major Anna, Varga Mária V., Szabó Eszter, Csejtey Julianna, Varga Mária, Piry Imre (Tamás). Középső sor: Bogáth István, Babós Magdolna, Nagy Ilona, Nagy Julianna, Szilassy Júlia, Herceg Ágota, Lakics Imre. Alsó sor: Tóth László, Telek Géza, Szép László, Szabó János, Kiss Ottó.

Pedagógusok: Gyarmati István igazgató, Márkus Magdolna osztályfőnök, Nagy Károlyné, Szalay Ferenc, Balikó Mihályné, Karner Lászlóné, Gyarmati Istvánné, Karvalics László, Nagy Lászlóné.

Ez a kép - a sorozat többi darabjához hasonlóan - hamarosan felkerül a blog facebook oldalára, méghozzá az itteninél nagyobb méretben! (Ennek megtekintéséhez kattintson ide vagy a blog bal oldalán található Tetszik gombra!) Továbbra is keresek régi iskolai csoport- vagy tablóképeket a századelőtől az 1951-52-es tanévig bezárólag, a katolikus és evangélikus elemi iskolákból egyaránt! Aki tud ilyen képről, kérem, jelezze nekem!

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2014.11.07. 08:29 Szólj hozzá!

Címkék: iskola névsor tablókép püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr566847471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása