Az 1976-os ballagók után lássuk, kik maradtak ki 1977-ben községünk általános iskolájából!

1977_ballagok.jpg

Lássuk a neveket!

Az alsó sorban a pedagógusok, balról jobbra: Piri I. Tamásné, Nagy Károlyné, Nagy Lászlóné, Németh Istvánné, Gyarmati István, Lakatos Márta, Balikó Mihályné, Burai András, Rodler Istvánné, Gyarmati Istvánné

Középső sor: Németh Árpád, Gyurátz Zsuzsanna, Kenesei Kálmán, Timár Csilla, Vámos Gyöngyi, Jákfalvi Erika, Gyurátz Zoltán, Rodler Tamás, Németh Éva, Nagy István

Felső sor: Babos Imre, Jobbágyi Károly, Danka Ottó.

Köszönöm a képet Németh Évának, ill. a segítséget Kissné Jákfalvi Mariannának!

A fenti csoportkép - a sorozat többi darabjához hasonlóan - hamarosan felkerül a blog facebook oldalára, méghozzá az itteninél nagyobb méretben! (Ennek megtekintéséhez kattintson ide vagy a blog bal oldalán található Tetszik gombra!)

Továbbra is keresek fényképeket régi iskolai ballagásokról, tanévnyitókról, tanévzárókról, kisdobos- és úttörőavatásokról, továbbá az egykori katolikus és evangélikus elemi iskolák csoportképeit is keresem! Akinek a családjában van ilyen kép, kérem, értesítsen! 

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2016.02.05. 07:38 Szólj hozzá!

Címkék: iskola névsor tablókép püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr968354930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása