Az 1956-os végzősök csoportképének bemutatása után a mai bejegyzésben nézzük a püspökmolnári általános iskola 1957-ben elballagott 8. osztályosainak fotóját:

1957csoportkép.jpg

Fiúk balról jobbra: Molnár László, Jákfalvi Géza, Békési Sándor, Horváth László, Kiss Lajos, Kiss Rezső, Bárdos Imre, Szuper József, Kovács Antal, Vágvölgyi Miklós, Móricz Gyula

Lányok balról jobbra: Czirók Anna, Tátrai Zsuzsanna, Kerekes Terézia, Treplán Veronika, Cshek Ibolya, Major Mária, Völler Katalin, Marton Mária, Németh Mária.

Pedagógusok balról jobbra: Pungor Imréné, Pungor Imre, Pécsvári Éva (később Balikó Mihályné), Gyarmati István, Bauer Valéria (később Nagy Károlyné), Szalai Ferenc, Bokor Mária

Ez a kép - a sorozat többi darabjához hasonlóan - hamarosan felkerül a blog facebook oldalára, méghozzá az itteninél nagyobb méretben. (Ennek megtekintéséhez kattintson ide vagy a blog bal oldalán található Tetszik gombra!)

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről! 

Szerző: kugi  2014.08.01. 08:28 Szólj hozzá!

Címkék: iskola névsor tablókép püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr976404705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása