Az 1955-ben végzettek fotója után a mai bejegyzésben a püspökmolnári általános iskola 1956-ban végzett nyolcadikosainak csoportképét mutatom be. Az osztálylétszám 21 fő volt:

beolvasás0057_1.jpg

Fiúk, felső sor balról jobbra: Bencsik Lajos, Gerencsér Dezső, Szijártó László, Jákfalvi István. 2. sor, balról: Varga Károly, Csirkovics Sándor, Piri László, Marton Zoltán, Balázs István, Bakó László, Varga Lajos, Antal János, Büki István.

Lányok balról jobbra: Kiss Anna, Major Ilona, Piri Magdolna, Tőke Anna, Varga Mária, Szalai Irén, Bogát Anna, Kiss Mária.

Pedagógusok: Pécsvári Éva (később Balikó Mihályné), Bauer Valéria (később Nagy Károlyné), Gyarmati Istvánné, Gyarmati István, Karner Lászlóné, Pungor Imréné, Bokor Mária.

Az 1955/56-os tanévtől egyébként a felső tagozat teljesen osztottá vált, vagyis évfolyamonként külön osztálytermekben folyt a tanítás.

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2014.06.20. 08:28 Szólj hozzá!

Címkék: 1956 iskola névsor tablókép püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr886291816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása