A mai bejegyzésben a püspökmolnári általános iskola 1955-ben végzettek nyolcadikosainak csoportképét mutatom be:

beolvasás0057.jpg

A 8. osztályosok: fiúk a felső sorban balról Horváth Antal, Kaszás Antal, Gaál László, Gyurácz Lajos, Kiss István, Danka Ottó, Tőke Károly, egy ismeretlen fiú (egy tipp szerint Csirkovics Jenő), Hajmás Ferenc, Nagy István, a középső sorban balról Babos Margit, Féja Vera, Bencsik Margit, Bencsik Etelka, Kiss Mária, Czirók Katalin, Somogyi Anna, Németh Mária.

A pedagógusok: balról Balikó Mihályné, Nagy Károlyné, Gyarmati Istvánné, Gyarmati István, Pungor Imre, Pungor Imréné, Karner Lászlóné, Bokor Mária

Ettől a tanévtől a magas osztálylétszámok csökkentése, ill. a hatékonyabb oktató-nevelő munka miatt kezdetét vette a felső tagozat osztottsága. 5. o.: 28 fő, 6. o.: 23 fő, 7-8. (még összevont) osztály együttesen: 34 fő.

Aki felismeri a be nem azonosított fiút, kérem, tudassa velem!

Továbbra is keresek 1953 előtti iskolai csoportképeket, az önálló katolikus és evangélikus elemi iskolákból is!

A hétfői bejegyzés - a pünkösdhétfő miatt - elmarad, folytatás szerdán!

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2014.06.06. 09:19 Szólj hozzá!

Címkék: iskola névsor tablókép püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr356203911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása