Kedves Olvasók! Újra eljött az év vége, ami mindig a számvetés ideje. Ahogy tavaly ilyenkor is tettemúgy most is röviden összefoglalom a blogon elért eredményeimet, az ezzel kapcsolatos gondolataimat.

Januártól decemberig (a jelenlegivel együtt) összesen 47 blogbejegyzést írtam. (Sajnos időhiány miatt ez elmaradt a tavalyi 65-től...) A facebookon a követőim száma 798 (ez viszont 31-gyel több, mint tavaly ilyenkor), a  blog.hu-n pedig további 65 fő (ez 1-gyel kevesebb a tavalyinál).

A lapletöltések száma szempontjából az idei év "legerősebb napja" április 18-án volt 1529 kattintással. (Összehasonlításul: a tavalyi rekorder napon, július 29-én 5170 lapletöltést regisztrált a rendszer.) Január 16-án 1421, november 15-én pedig 845 kattintás történt. Az összes lapletöltés száma a blog indulásától mostanáig mintegy 476 ezer, ami kb. 32 ezerrel több a tavaly év véginél!

A 47 bejegyzés közül a 3 legolvasottabb/legnézettebb ez volt:

1. Konferencia Festetics György halálának 140. évfordulója alkalmából: 429 letöltés

2. Légifotó Püspökmolnáriról 1965-ből: 120 letöltés

3. Mulat a falu: 71 letöltés

A számokból sajnos látszik, hogy kevesebben olvassák a blogot, mint tavaly. (Persze ez összefügg azzal is, hogy idő híján kevesebb a poszt, azok hézagosabban jelennek meg, emiatt a facebook algoritmusa is hátrébb sorolja. Másrészt az idei évben kevesebbszer osztottam meg a bejegyzéseket facebook-csoportokban is, ahonnan általában sok kattintás jön.)

Ezeken túl, az én személyes kedvenceim még az alábbi posztok voltak 2023-ban:

1. A rábapüspöki vízerőmű terve

2. Bankfiók Szenttamáson

3. Váratlan jelentkező

Könyvem az idei évben nem jelent meg, de egy különleges eseményre sor került: gróf Festetics (II.) György halálának 140. évfordulója alkalmából április 22-én konferenciát rendeztünk Püspökmolnáriban 5 előadó, továbbá a vármegyei közgyűlési elnök és térségünk országgyűlési képviselője részvételével. A jól sikerült konferencia 3 előadását a Vasi Szemle folyóirat 2023. évi 3. száma megjelentette.

Idén 10 éves a Kulturális Szemle című online kulturális folyóirat, és ebből az alkalomból egy válogatáskötet nyomtatásban is megjelent "A művelődéskutatás 10 éve" címmel. Megtisztelő, hogy a kötetbe bekerült a Szemle 2020/2. számában megjelent "Közművelődés Püspökmolnári területén a két világháború között" című tanulmányom. (Akit érdekel, itt elolvashatja.)

Most pedig arra kérem minden kedves Olvasómat, hogy szavazzon (1-5-ig, az iskolai osztályzatoknak megfelelően): 

 

Ne feledjék, ha Önök is megosztják a bejegyzéseket, akkor olyanokhoz is eljut, akik a szerzőnek nem ismerősei, de érdekelheti őket a tartalom. Kérem, segítsék megosztásaikkal a blog népszerűsítését! Előre is köszönöm!

Észrevételeiket, ötleteiket, fotóikat vagy kiegészítéseiket szívesen fogadom jövőre is! Szóljanak hozzá a posztjaimhoz vagy írhatnak e-mailt is: kugiblogja@gmail.com

Most a blog téli szünetre vonul, friss bejegyzés január második felében várható (de a blog facebook-oldalán továbbra is megosztom a régi bejegyzéseket.) 

Végezetül pedig minden kedves Olvasómnak kívánok:

buek_2024.jpg

 

>>> Az előző poszt: Öröm emitt, bánat amott... <<<

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2023.12.29. 07:00 Szólj hozzá!

Címkék: személyes

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr818288993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása