Köszöntöm kedves Olvasóimat az idei első blogposzt megjelenése alkalmából! Ma 2 újságcikket hoztam a Vas Népéből 1973 január végéről, február elejéről. (Az "50 éve történt" sorozat előző posztja ide kattintva olvasható el.)

Az elsőben egy helybeli fiatalemberről, Rodler Gyuláról olvashatunk (1973. január 4. 5. oldal):

vn_19730104_5o_1.jpg

vn_19730104_5o_2.jpg

A mai másik cikk egy álláshirdetés a megyei lap február 7-ei számából (7. oldal):

vn_19730207_7o.jpg

 Kapcsolódó bejegyzés: A téesz és a gépjavító állomás 1972-ben

 

Kedves Olvasók! Mivel az elmúlt pár hónapban kevés időm volt kutatni, a korábban összegyűjtött anyagaim pedig egyre fogynak, ezért a blogbejegyzések száma a jövőben sajnos ritkulni fog... Ezen az segíthetne, ha kaphatnék Önöktől/Tőletek a blogon való közlésre régi családi fotókat, iratokat, történeteket. Kérem, járuljanak/járuljatok hozzá ily módon a bejegyzések számának növeléséhez, ezáltal pedig Püspökmolnári - és az itt élők - múltjának feltárásához!

E-mail címem: kugiblogja@gmail.com

 

>>> Az előző poszt: Év végi összegzés (2022.) <<<

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2023.01.27. 07:00 Szólj hozzá!

Címkék: gazdaság újságcikk püspökmolnári ötven éve történt

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr4118035004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása