Az 1957-es végzősök csoportképe után most nézzük meg a püspökmolnári általános iskola 1958-ban elballagott 8. osztályosainak fotóját. Ez volt az első évfolyam, amikor tablókép is készült (így mostantól értelmet nyer a sorozat címe is). Nézzük a képet:

beolvasás0016_1.jpg

Pedagógusok (balról jobbra): Gyarmati Istvánné, Balikó Mihályné, Karner Lászlóné, Szalai Ferenc osztályfőnk, Gyarmati István igazgató, Sinka János, Sinka Jánosné, Bauer Valéria, Bokor Mária

Diákok:

Felső sor, balról jobbra: Gaál István, Szemes Dezső, Papp Mária, Szabó Rozália, Szabó Katalin, Dóka Imre, Völler Lajos. 

Középső sor, balról jobbra: Antal Lajos, Farkas József, Ródler Endre, Borsos Magdolna, Sifter Gyula, Hettlinger Gyula, Bárdos János.

Alsó sor, balról jobbra: Varga József i. (azaz: Izidor), Sifter Zoltán, Danka Péter, Kaszás Péter, Varga József v. (vagyis: vasutas), Piri István. A tablóról hiányzik Varjú Éva fotója.

E tanévtől az iskola teljesen osztottá vált, azaz 8 tanulócsoportban folyt az oktatás. Az iskola tanulólétszáma ekkor 182 fő volt.

Ez a kép - a sorozat többi darabjához hasonlóan - hamarosan felkerül a blog facebook oldalára, méghozzá az itteninél nagyobb méretben. (Ennek megtekintéséhez kattintson ide vagy a blog bal oldalán található Tetszik gombra!)

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2014.08.22. 14:28 Szólj hozzá!

Címkék: iskola névsor tablókép püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr876579205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása