Míg a szabadságomat töltöttem, addig megjelent a Vasi Szemle idei 4. száma, benne a Választási rigmusok a vasvári választókerületből 1920-1939 című tanulmányommal. Az írás a folyóirat 494-498. oldalán olvasható.

A publikáció a blogon korábban két bejegyzésben ismertetett választási rigmusokat tartalmazza, kiegészítve definícióval, ill. további (nem Püspökmolnáriban gyűjtött) választási rigmusokkal. A folyó szöveget több, kortesnótákat tartalmazó korabeli röplap illusztrálja. Az egyik ez: 

beolvasás009.jpg

A fent említett, a tanulmány alapjául szolgáló két korábbi blogbejegyzés itt és itt olvasható.

A Vasi Szemle megrendelhető, ill. a régebbi számok tartalma kivonatosan olvasható a http://www.vasiszemle.t-online.hu/ honlapon.

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2012.08.15. 09:43 2 komment

Címkék: személyes rigmus

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr384712083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bak Fitty 2015.03.25. 20:43:40

Vasi fiúk, lányok! Nyomhatnátok több írást, fotót (ha van, videót) az oldalatokra, Nagy tisztelőitek vagyunk itt, a szomszédban, Győrben. Sok sikert!

kugi · http://kugi.blog.hu 2015.03.25. 22:43:50

@Bak Fitty: Köszönöm! Én szinte mindig teszek fel valamilyen képet, de videót - a blog jellege miatt - nem nagyon tudok.
Hajrá Győr! Üdv!
süti beállítások módosítása