Kedves Olvasók! Itt az év vége, a számvetés ideje. A jelen posztban röviden összefoglalom a blogon elért eredményeimet, az ezzel kapcsolatos gondolataimat.

Januártól decemberig (a jelenlegivel együtt) öszesen 74 bejegyzést írtam. A facebookon a követőim száma 534, a  blog.hu-n pedig további 49 fő. 2018-ban a lapletöltések száma szempontjából a "legerősebb nap" május 25-e volt, amikor 283 kattintás történt a blogon. Az összes lapletöltés száma a kezdetektől mostanáig meghaladja a 239 ezret!

A 74 idei bejegyzés közül az első 3 legolvasottabb ez volt (mindegyik 300 fölötti lapletöltést jelent): 

1. Vegyes fotók 25.

2. A 2018-as választás helyi eredményei (Ennek a helytörténetből "kilógó" posztnak a sikere engem is meglepett, de ez azt mutatja, hogy van igény a gyors és korrekt tájékoztatásra.)

3. Vegyes fotók 26.

Az én személyes kedvenceim az alábbiak voltak:

1. Püspökmolnári gazdák és a silóépítkezési hitelakció - ehhez MTI-fotót is sikerült találni, amit itt mutattam be.

2. Tudósítás 1867-ből

3. A 18. században Molnáriban élt Sallér István alnádor politikai pályája

2018-ban is (immár 3. alkalommal) elnyertem a Juhari Zsuzsanna blogpályázat elismerő oklevelét, melyről ebben a posztban írtam.

Az év során - részben a blogon is közzétett tartalmakat felhasználva - megjelent két könyvem:

1. 100 újságcikk Püspökmolnári múltjából

2. A Püspökmolnári ÖTE 130 éve (Ennek a könyvbemutatójára valamikor januárban kerül sor.)

Két vendégposztot is írtam más blogokra:

Ritkán látott magyarjaink - Prinz Gyula

Szeretettel várjuk Püspökmolnáriban!

Ez utóbbihoz kapcsolódik, hogy még pár napig (dec. 26-ig) lehet szavazni a legjobban sikerült utazásos vendégposztra. Ha tetszett az írásom, kérem/kérlek szavazz(on) rám ide kattintva (alulról az 5. körbe pöttyöt tenni, majd alul a Submit feliratra kattintani)! Előre is köszönöm!

Nagy sikernek tartom, hogy a helytörténet iránt érdeklődő személyekből megalakult a Püspökmolnári Helytörténeti Klub, melynek tagjai közösen munkálkodnak falunk és elődeink múltjának megismerésén! A klub következő összejövetelére január 5-én (szombaton) 16.00-kor kerül sor a Faluházban. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A helytörténethez kapcsolódó hír, hogy november 24-én Püspökmolnáriban került sor a 25. Vas Megyei Pátria Napra, mely a visszajelzések alapján nagyon jól sikerült. Az esemény sajtóvisszhangjait ennek a bejegyzésnek az elején tettem közzé.

Most pedig arra kérem minden kedves Olvasómat, hogy szavazzon (1-5-ig, az iskolai osztályzatoknak megfelelően): 

Végezetül már csak egy dolog van hátra: 

karacsonyra_2018.jpg 

Találkozzunk 2019-ben is! :)

 

 >>> Az előző poszt: Vegyes fotók 32. <<<

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről! 

Szerző: kugi  2018.12.21. 07:30 Szólj hozzá!

Címkék: személyes

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr9314504074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása