Kedves Olvasók! Újra eljött az év vége, ami a számvetés ideje. Ahogy tavaly ilyenkor is tettemúgy most is röviden összefoglalom a blogon elért eredményeimet, az ezzel kapcsolatos gondolataimat.

Januártól decemberig (a jelenlegivel együtt) összesen 72 blogbejegyzést írtam. A facebookon a követőim száma 749 (ez 27-tel több, mint tavaly ilyenkor), a  blog.hu-n pedig további 63 fő. A lapletöltések száma szempontjából az idei év "legerősebb napja" augusztus 22. volt, amikor 761 kattintás történt a blogon! Még másnap is 635 kattintást észlelt a rendszer. (A tavalyi rekord 1155 volt.) A "bronzérmes" szeptember 3-a lett 452 lapletöltéssel. Az összes lapletöltés száma a blog indulásától mostanáig mintegy 380 ezer (ez 50 ezerrel több a tavaly év véginél)!

A 72 bejegyzés közül a 3 legolvasottabb ez volt (de mivel fényképes posztokról van szó, helyesebb a "legnézettebb" kifejezés használata):

1. Régi parasztházak 8.: 817 megtekintés

2. Régi parasztházak 9.: 630 megtekintés

3. Régi parasztházak 10.: 324 megtekintés

Az én személyes kedvenceim még ezek a posztok voltak ebben az évben:

Prinz Gyula - az ég hegyeinek szerelmese

Szily püspök meghívója, amit Molnáriba küldött 1784-ben

Postamesteri álláspályázat 1882-ből

Az idei évben könyvet nem írtam, de a blogosztokra építve - a Hírözönben közzétett rövidebb írások mellett - 3 hosszabb tanulmányom is megjelent.

A Kulturális Szemle című online folyóirat hozta le idén tavasszal a Közművelődés Püspökmolnári területén a két világháború között című publikációmat, ami itt olvasható.

A Honismeret c. folyóirat 2021. évi 5. számában jelent meg "A Püspökmolnári Önkéntes Tűzoltó Egyesület vázlatos története" című írásom, ez itt érhető el.

A Vasi Szemle 2021. évi 2. számában pedig "A püspöktamási KALOT- és KALÁSZ-szervezetek" című tanulmányom olvasható (191-202. o.). Ez sajnos online nem érhető el.

Most pedig arra kérem minden kedves Olvasómat, hogy szavazzon (1-5-ig, az iskolai osztályzatoknak megfelelően): 

Ne feledjék, ha Önök is megosztják a bejegyzéseket, akkor olyanokhoz is eljut, akik a szerzőnek nem ismerősei, de érdekelheti őket a tartalom. Megosztásaikat ezúton is köszönöm!

Észrevételeiket, ötleteiket, fotóikat vagy kiegészítéseiket szívesen fogadom jövőre is! Szóljanak hozzá a posztjaimhoz vagy írhatnak e-mailt is: kugiblogja@gmail.com

 

Most a blog téli szünetre vonul, friss bejegyzés január második felében várható (de a blog facebook-oldalán továbbra is újra megosztom a régi bejegyzéseket.)  Jó egészséget mindenkinek, továbbá:

kara_csony2021.jpg

 

>>> Az előző poszt: Gyászjelentések Püspöktamásiból <<<

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2021.12.20. 07:30 Szólj hozzá!

Címkék: személyes

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr216787472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása