püspökmolnári általános iskolából 1979-ben 14 nyolcadikos ballagott el. A mai bejegyzésben az ő csoportképüket mutatom be. Lássuk:

1979.jpg

A diákok és tanáraik névsora:

Felső sor, balról jobbra: Pungor Imre, Rodler László, Timár István, Csejtey Attila, Kozma Károly

Középső sor (pedagógusok): Burai András, Nagy Károlyné, Nagy Lászlóné, Németh Istvánné, Rodler Istvánné, Piri I. Tamásné, Lakatos Márta, Gyarmati Istvánné

Alsó sor, balról jobbra: Szabó Mária, Sipos Katalin, Hajtó Mária, Horváth Katalin, Gyarmati István igazgató, Balikó Mihályné osztályfőnök, Treplán Mária, Németh Ilona, Böröcz Edit, Németh Ildikó, Horváth Ilona

Köszönöm a képet Antalné Böröcz Editnek!

Előzmény: az 1978-as ballagó osztály

A fenti csoportkép - a sorozat többi darabjához hasonlóan - hamarosan felkerül a blog facebook oldalára, méghozzá az itteninél nagyobb méretben! (Ennek megtekintéséhez kattintson ide vagy a blog bal oldalán található Tetszik gombra!)

Továbbra is keresek fényképeket régi iskolai ballagásokról, tanévnyitókról, tanévzárókról, kisdobos- és úttörőavatásokról, továbbá az egykori katolikus és evangélikus elemi iskolák csoportképeit is keresem! Akinek a családjában van ilyen kép, kérem, értesítsen! 

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2016.03.04. 09:10 Szólj hozzá!

Címkék: iskola névsor tablókép püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr718440008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása