püspökmolnári általános iskolából 1978-ban 12 nyolcadikos maradt ki. A mai bejegyzésben az ő csoportképüket mutatom be. Lássuk:

1978-as_ballagok.jpg

Felső sor, balról jobbra: Piri Zoltán, Szabó József, Gerencsér Csaba, Gazdag Imre, Kozma György, Jobbágyi Zoltán, Kovács Károly

Középső sor, balról jobbra: Lakatos Márta tanár, László Tibor, Horváth Katalin, Pados Zoltán, Jákfalvi Marianna, Piri Ottó, Szabadfi Zoltán tanár

Az alsó sorban a többi pedagógus, balról jobbra: Nagy Lászlóné, Németh Istvánné, Rodler Istvánné, Gyarmati István, Burai András, Balikó Mihályné, Nagy Károlyné, Piri I. Tamásné, Gyarmati Istvánné

Köszönöm a képet Kissné Jákfalvi Mariannának!

Előzmény: az 1977-es ballagók csoportképe

A fenti csoportkép - a sorozat többi darabjához hasonlóan - hamarosan felkerül a blog facebook oldalára, méghozzá az itteninél nagyobb méretben! (Ennek megtekintéséhez kattintson ide vagy a blog bal oldalán található Tetszik gombra!)

Továbbra is keresek fényképeket régi iskolai ballagásokról, tanévnyitókról, tanévzárókról, kisdobos- és úttörőavatásokról, továbbá az egykori katolikus és evangélikus elemi iskolák csoportképeit is keresem! Akinek a családjában van ilyen kép, kérem, értesítsen! 

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2016.02.19. 09:10 2 komment

Címkék: iskola névsor tablókép püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr238398638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoltán Jobbágyi 2021.01.01. 15:17:52

Hát igen ezen még az én apukám is rajta van. László Tibi, Piri Ottó..

kugi · http://kugi.blog.hu 2021.01.01. 16:34:13

@Zoltán Jobbágyi: Igen. És jól látszik, hogy mennyire hasonlítasz rá.
süti beállítások módosítása