Az 1974-ös végzősök után nézzük meg, kik ballagtak el 1975-ben a püspökmolnári általános iskolából!

beolvasas0046.jpg

A ballagók mindössze 9-en voltak. Balról jobbra: Kovács Mária, Jobbágyi István, Sipos Erika, Borsos Péter, Németh Ilona, Herczeg Gyöngyi, Pungor István, Baranyai Katalin, Szigeti Ernő.

A pedagógusok Gyarmati Istvánné, Rodler Istvánné, Nagy Lászlóné, Nagy Károlyné, Gyarmati István igazgató, Balikó Mihályné osztályfőnök, Lakatos Márta, Piri I.Tamásné.

A fenti tablókép - a sorozat többi darabjához hasonlóan - hamarosan felkerül a blog facebook oldalára, méghozzá az itteninél nagyobb méretben! (Ennek megtekintéséhez kattintson ide vagy a blog bal oldalán található Tetszik gombra!) Továbbra is keresek régi iskolai csoport- vagy tablóképeket a századelőtől az 1950-51-es tanévig bezárólag, a katolikus és evangélikus elemi iskolákból egyaránt! Továbbá keresek régi iskolai értesítőket, bizonyítványokat is! Akinek a családjában van ilyen, kérem, értesítsen! 

Kedves Olvasók! A jövő hétfői és szerdai blogbejegyzés kimarad, folytatás július 31-én (pénteken).

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2015.07.24. 07:39 Szólj hozzá!

Címkék: iskola névsor tablókép püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr467645642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása