Az 1973-as ballagók után nézzük meg, kik maradtak ki 1974-ben a püspökmolnári általános iskolából (ekkor tablókép helyett ismét csak csoportkép készült a 8. osztályról)!

beolvasas0045.jpg

A diákok (felső sor) létszáma 11 fő volt. A névsor balról jobbra: Timár Tamás, Rodler Csaba, Nagy László, Szabó Anikó, Balikó Mihály, Pados Károly, Szigeti Margit, Kovács László, Kozma Jenő, Kenesei Gyöngyi, Piri Imre.

A pedagógusok balról jobbra: Lakatos Márta, Dr. Garda Károlyné (Halász Anna), Németh Istvánné, Gyarmati Istvánné, Piri I. Tamásné osztályfőnök, Gyarmati István igazgató, Nagy Károlyné, Nagy Lászlóné, Rodler Istvánné, Balikó Mihályné.

Az iskolai tanulólétszám ebben a tanévben 100 fő alá csökkent (99 lett).

A fenti tablókép - a sorozat többi darabjához hasonlóan - hamarosan felkerül a blog facebook oldalára, méghozzá az itteninél nagyobb méretben! (Ennek megtekintéséhez kattintson ide vagy a blog bal oldalán található Tetszik gombra!) Továbbra is keresek régi iskolai csoport- vagy tablóképeket a századelőtől az 1950-51-es tanévig bezárólag, a katolikus és evangélikus elemi iskolákból egyaránt! Továbbá keresek régi iskolai értesítőket, bizonyítványokat is! Akinek a családjában van ilyen, kérem, értesítsen! 

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2015.07.10. 09:13 Szólj hozzá!

Címkék: iskola névsor tablókép püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr407613998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása