A mai bejegyzésben a püspökmolnári általános iskola 1954-ben végzett 8. osztályát mutatom be: 

1954.jpg

A teljes osztálylétszám 14 volt, 2 diák hiányzik a képről. A fotón szereplő tanulók, felső sor: Csejtey Gyula, Baranyai Magdolna, Pungor Imre, Czigány Anna, Bárdos Lajos. Középső sor: Völler Zsuzsanna, Szabó Julianna, Marton Julianna, Kovács Terézia, Piri Terézia (Böröcz Imréné, tőle tudom a névsort - köszönet érte!), Sipos Ilona és Kranczl Katalin.

Elöl a pedagógusok ülnek: Balikó Mihályné, Gyarmati István, Karner Lászlóné, Pungor Imréné (Sütő Mária), Pungor Imre, Gyarmati Istvánné.

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről! 

Szerző: kugi  2014.04.11. 08:47 Szólj hozzá!

Címkék: iskola névsor tablókép püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr555891801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása