s1.JPGNovember 2-án a keresztény világ a halottakra emlékezik. Az ünnep előestéjén, a Mindenszentek ünnepéhez (nov. 1.) kapcsolt hosszú hétvégén a temetők megtelnek hozzátartozókkal. A sírokon koszorúk sorakoznak, gyertyák gyúlnak. Ilyenkor mindenki megáll egy pillanatra, és emlékezik az elhunytakra.

Az ünnep kapcsán püspökmolnári temetőkben készült képeket teszek közzé. Olyan sírokról, melyekhez talán már már nem érkezik hozzátartozó. Elmálló sírkövekről, olvashatatlanná vált sírfeliratokról, ledőlt vagy repkénnyel benőtt síremlékekről, és a fejfákról leolvasható családi tragédiákról.

Az elmúlásról... Amivel egyszer majd mi magunk is szembesülünk...

 

  

 

s2.jpgs3.jpg s4.jpgs5.JPGs6.JPGs7.JPGs8.JPGs9.JPGs10.JPGs11.JPGs12.JPGs13.JPGs14.JPGs15.JPGs16.JPGs17.JPG

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a blog törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2011.10.31. 16:20 1 komment

Címkék: kép gyász temető püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr673342651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.03. 07:10:11

Sok embernek sajnos csak ezen a napon jut eszébe sok elvesztett családtagja. Ilyenkor szigorúan feketébe öltöznek. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy életében hogyan szerette azt az embert akihez kijár nagy csokor virággal kezében.
süti beállítások módosítása