Kedves Olvasók! Az idei első. blogbejegyzésben 50 évvel ezelőtt, 1974 januárjában megjelent újságcikkeket ismertetek a Vas Népéből, amelyekben Püspökmolnári neve említésre került. Mindössze 2 ilyet találtam... (Az "50 éve történt" sorozat előző, 1973 november-decemberi újságcikkeket bemutató posztja itt olvasható el.)

Az első újságcikk a községünkben születetett Prinz Gyula halálhírét közli (1974.01.05. 7. oldal):

vn_19740105_7o.png

A másik pedig egy rövidhír a Vas Népe 1974. január 16-i számából (8. oldal):

vn_19740116_8o.png

Kedves Olvasók! Mivel az elmúlt pár hónapban kevés időm volt kutatni, a korábban összegyűjtött anyagaim pedig egyre fogynak, ezért a blogbejegyzések száma a jövőben sajnos ritkulni fog... Ezen az segíthetne, ha kaphatnék Önöktől/Tőletek a blogon való közlésre régi családi fotókat, iratokat, történeteket. Kérem, járuljanak/járuljatok hozzá ily módon a bejegyzések számának növeléséhez, ezáltal pedig Püspökmolnári - és az itt élők - múltjának feltárásához! Előre is köszönöm!

E-mail címem: kugiblogja@gmail.com

>>> Az előző poszt: Év végi összegzés <<<

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2024.01.26. 07:00 Szólj hozzá!

Címkék: politika gyász újságcikk püspökmolnári prinz gyula ötven éve történt

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr8818309821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása