Kedves Olvasók! Meglepetéssel készültem az év végére. Az eddigi közel félezer bejegyzésben sok érdekes információt közöltem Püspökmolnári történelméről. De vajon mennyit jegyeztek meg ebből Önök? Remélem, sokat! :) De ez rögtön kiderül! Összeállítottam egy játékos kvízt, amelyben 15 kérdést teszek fel a falu történetéhez kapcsolódóan, melyben tesztelhetik a tudásukat! A helyes válasz zöldre vált, a helytelen pedig pirosra. A végén láthatja az összesített eredményét. Jó szórakozást!

A bejegyzés végén pedig egy kérdőívet talál. Kérem, töltse ki: mondja el véleményét a blogról!

Indulhat a kvíz kitöltése? Hajrá!

És ahogy azt a bevezetőben ígértem, következzék a kérdőív! Ide kattintva éri el (új ablakban nyílik meg). Kérem, töltse ki! Mondja el, mit gondol a blogról! 

disz.pngMivel idén már nem lesz több bejegyzés, ezért áldott karácsonyt és sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánok minden kedves Olvasómnak! Viszlát 2015-ben!

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2014.12.23. 07:43 Szólj hozzá!

Címkék: személyes

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr177004059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása