A Püspökmolnári Önkéntes Tűzoltó Egyesület fennállásának 125. évfordulója alkalmából már több bejegyzést írtam, legutóbb pl. néhány régi képet közöltem az egykori női rajról (elolvasható itt). A mai bejegyzésben ismét róluk lesz szó.

2005 áprilisában a tv2 Aktív c. műsorában Jana Gabriella riportot készített a hölgyekről. Ezt a néhány perces felvételt sikerült megszereznem (köszönet érte a televízió illetékes munkatársainak!), és alább közzé teszem. Még analóg kazettán lett rögzítve, ezért a hang nem tökéletes, de ez semmit nem von le az értékéből. (A 3:13 hosszúságú film elején nálam először egy hirdetés jelenik meg, de ez átugorható.)

Lássuk:

Ha van Önnek régi fotója a püspökmolnári tűzoltókról, kérem, juttassa el nekem! De szívesen fogadok bármilyen képet, iratot, történetet, illetve akár film- vagy hangfelvételt is, ami Püspökmolnári történetéhez kapcsolódik! E-mail címem: kugiblogja@gmail.com  

Kapcsolódó bejegyzések:

A helyi tűzoltó egyesület megalakulása

A tűzoltó egyesület működésének kezdetei

És az első videós bejegyzés (egészen más témában): A Sallér-kripta belülről

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2014.12.01. 08:49 Szólj hozzá!

Címkék: egyesület tűzoltók püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr66941861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása