A mai bejegyzésben az 1953-ban végzett 8. osztály csoportképét mutatom be - a 3 felső tagozati nevelővel (balról: Gyarmati István, Karner Lászlóné, Pungor Imre). Az osztály létszáma 18 fő volt.

1953.jpg

Erről az évfolyamról ismerjük az osztály teljes névsorát. Lányok: Antal Magdolna, Móricz Teréz, Kovács Teréz, Kaszás Anna, Kiss Erzsébet, Kovács Ilona, Kiss Mária, Szijártó Zsuzsanna, Horváth Klára, Vörös Margit, Varga Elvira.

Fiúk: Somogyi József, Jobbágyi János, Czirók József, Treplán János, Kovács Béla, Piri József, Tóth Zoltán.

Az iskola tanulói létszáma az 1952-53-as tanévben egyébként 181 fő volt (az 1. osztály 24 fős)! 4 tanulócsoportban folyt a tanítás: 1-3, 2-4, 5-6 és 7-8 osztályok. Igazgató: Gyarmati István. Alsó tagozatos tanítók: Pungor Imréné (Sütő Mária) és Cseh Németh Józsefné (Piry Éva).

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2014.03.21. 09:07 Szólj hozzá!

Címkék: iskola névsor tablókép püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr215852005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása