A vasvári járásról szóló sporttudósítás jelent meg a Vas Népe című megyei napilap 1964. február 5-i számának 6. oldalán, mely több püspökmolnári adatot is tartalmaz:

VN_19640205_6o_1.jpg

Majd a cikk a körzetek eredményeit mutatja be. Püspökmolnári eredményeiről ez a részlet tájékoztat:

VN_19640205_6o_2.jpg

Egy olvasónk pontosítása: a körzet versenyeit a rábahídvégi kultúrházban bonyolították le, a sakkverseny győztesének neve helyesen Kum, aki olvasónk édesapja volt. A korabeli újságíró elírta. Köszönöm az észrevételt!

Szívesen fogadok élménybeszámolókat, fényképeket, dokumentumokat Püspökmolnárival kapcsolatos sporteseményekről, egyéb (1990 előtti) rendezvényekről!

Felhívás!

Az I. világháború kitörésének 100. évfordulója alkalmából szeretném összegyűjteni Püspökmolnári I. világháborús katonáinak portréit, egyéb dokumentumait (katonakönyv, levelek a frontról, egyéb iratok, tárgyak, stb.), kellő mennyiségű anyag esetén kiállítás céljából. Akinek van ilyen a birtokában (illetve tud olyanról, akinek van ilyen a birtokában), kérem, értesítsen! (Nem csak a hősi halottak, hanem a háborút túlélő katonák is érdekelnek!)
Személyesen vagy e-mailben egyaránt várom a megkereséseket! Előre is köszönöm!
E-mail címem: kugiblogja@gmail.com

 

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2014.02.05. 08:54 Szólj hozzá!

Címkék: sport névsor újságcikk püspökmolnári ötven éve történt

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr905784658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása