A mai bejegyzésben 3 rövid újságcikket ismertetek 1965. júniusából.

Az első a Vas Népe c. megyei napilap 1965. június 26-i számának 4. oldalán megjelent "Július végére ígérik a közutak helyreállítását" című cikk. Ebben röviden említik községünket is: "Átadtuk a forgalomnak a Rum és Püspökmolnári közötti fahidat."

A következő egy szerencsés horgász méretes zsákmányáról tudósít (Vas Népe 1965.06.26. 6. oldal):

vn_19650626_4o.jpg

És végül egy rövid említés a jún. 27-ei Vas Népe 6. oldaláról. A cikk címe: "16 pedagóguslakást építenek az idén községi tanácsaink az általános iskolai nevelők részére". A községünkre vonatkozó részlet szerint "ebben az évben ... Püspökmolnáriban ... 1 pedagóguslakás épül."

Egy 1965-ös újságcikkben említett püspökmolnári ház fotója itt látható.

Kedves Olvasók! A blog most egy hetes nyári szünetre vonul. Folytatás július 6-án (hétfőn).

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2015.06.26. 08:34 Szólj hozzá!

Címkék: újságcikk püspökmolnári ötven éve történt halászat horgászat

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr297570172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása