Az 1959-es végzősök bemutatása után a mai bejegyzésben nézzük meg, kik végeztek a püspökmolnári általános iskolában 1960-ban.

1960.jpg

A végzős diákok névsora:

Lányok: Borsos Julianna, Kiss Magdolna, Lakics Ilona, Bárdos Rozália, Kovács Anna, Czirók Klára, Gaál Ilona, Hujber Erika, Kovács Ilona

Fiúk: Kiss József, Ródler Béla, Marcz János, Szabó István, Varga Gyula, Horváth Zoltán, Féja József, Antal József, Szerdahelyi Miklós, Szabó András

A pedagógusok: Nagy Károlyné osztályfőnök, Gyarmati István igazgató, Nagy Lászlóné, Bán Erzsébet, Kovács Tivadarné, Karner Lászlóné, Karvalics László, Szalai Ferenc, Gyarmati Istvánné és Balikó Mihályné.

Ez a kép - a sorozat többi darabjához hasonlóan - hamarosan felkerül a blog facebook oldalára, méghozzá az itteninél nagyobb méretben! (Ennek megtekintéséhez kattintson ide vagy a blog bal oldalán található Tetszik gombra!) Továbbra is várok régi iskolai csoport- vagy tablóképeket a századelőtől az 1951-52-es tanévig bezárólag, különösen az egykor önálló evangélikus elemi iskolából! Aki tud ilyen képről, kérem, jelezze nekem!

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2014.09.26. 08:52 Szólj hozzá!

Címkék: iskola névsor tablókép püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr196724503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása