Mint lokálpatrióta, és mint településmarketing tanfolyamot végzett ember is mindig örülök, ha Püspökmolnáriról (és más településekről) egy jó reklámértékű leírást olvashatok. Ilyeneket tartalmaz a negyedévente megjelenő Helyi Érték c. folyóirat, melynek első számát - a benne szereplő, Püspökmolnáriról szóló írással együtt - egy tavaly nyári bejegyzésben bemutattam. Az Éles Krisztina főszerkesztő által jegyzett magazin most egy 2014-re szóló kalendáriummal jelentkezett, melyben Palkó Zsolt 3 oldalas, képekkel illusztrált írása mutatja be Püspökmolnárit.

Mivel talán kevés emberhez jutott el a nyomtatott változat, ezért közzéteszem itt a blogon a községünkről szóló oldalakat:

beolvasás0001.jpg

beolvasás0002.jpg

beolvasás0003_1.jpg

A szövegbe sajnos néhány hiba csúszott (a község nem 1950-től, hanem 1949-től viseli a Püspökmolnári nevet, a kastélyt nem a Kinsky-család, hanem egy ismeretlen nevű tulajdonos bontatta le, végül: a Georgicont alapító Festetics György és az ilyen nevű miniszter nem egy, hanem két külön személy, egymással nagyapa-unoka viszonyban álltak).

Ezektől eltekintve gazdag, tartalmas írás, mely jól bemutatja községünk látnivalóit, rendezvényeit, a turisztikai attrakcióként értelmezhető elemeket. Külön öröm a képek megválasztása, melyek - a jó minőségű, fényes papírra nyomott magazinban - a település vonzó arculatát mutatják, a közterületek rendezettségét tükrözik.

Örülök, hogy az önkormányzat áldozott erre a megjelenésre, mely jó hírét viszi községünknek! (Ehhez most egy kicsit a blogon való megjelenés is hozzájárul.)

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2013.12.20. 08:12 Szólj hozzá!

Címkék: közélet újságcikk püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr485698947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása