Az 1975-ös végzősök után lássuk, kik maradtak ki 1976-ban a községünk általános iskolájából!

beolvasas0050.jpg

Diákok balról jobbra: Bakó Tibor, Sipos Sándor, Papp György, Borsos Ferenc, Horváth József, Molnár Ferenc, Kozma József, Szalai Magdolna, Varga Etelka, Babos Erzsébet, Danka Erzsébet, Böröcz Katalin, Tímár Julianna, Csordás Éva, Takács Ilona, Papszt Katalin, Kerék Olga.

Pedagógusok, balról jobbra: Balikó Mihályné, Németh Istvánné, Piri I. Tamásné, Lakatos Márta osztályfőnök, Gyarmati István igazgató, Gyarmati Istvánné, Rodler Istvánné, Nagy Károlyné, Nagy Lászlóné.

A fenti csoportkép - a sorozat többi darabjához hasonlóan - hamarosan felkerül a blog facebook oldalára, méghozzá az itteninél nagyobb méretben! (Ennek megtekintéséhez kattintson ide vagy a blog bal oldalán található Tetszik gombra!) Továbbra is keresek régi iskolai csoport- vagy tablóképeket a századelőtől az 1950-51-es tanévig bezárólag, a katolikus és evangélikus elemi iskolákból egyaránt! Továbbá keresek fényképeket régi iskolai ballagásokról, tanévnyitókról, tanévzárókról, kisdobos- és úttörőavatásokról! Akinek a családjában van ilyen kép, kérem, értesítsen! 

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2015.09.11. 07:41 Szólj hozzá!

Címkék: iskola névsor tablókép püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr857774216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása