5eves.jpgKedves Olvasók! Pár nappal ezelőtt, 2016. szeptember 8-án volt pontosan 5 éve, hogy elindult a blogom, ezzel a bejegyzéssel. (Restellem, de én is csak későn vettem észre a dátumot.) Ebből az alkalomból - a pezsgőbontás mellett :) - összefoglalok néhány adatot az elmúlt 5 évből.

Néhány adat és mérföldkő

A mai bejegyzéssel együtt 686 poszt készült, az eredeti célkitűzésekhez képest a közéleti tartalom háttérbe szorult, jó ideje már csak a számomra kedvesebb helytörténeti témában írok. (De arra büszke vagyok, hogy az elsők között mutattam be térképen Vas megye új választókerületi beosztását.)

A facebookon jelenleg 333-an, a blog.hu-n és a google+ -on egyaránt 23-an követik a blogot. A napi átlagos lapletöltés (a kattintások száma) 150 körül van, de voltak ennél jóval magasabb értékek is. A "valaha volt legerősebb nap": 2014.07.16-án volt, amikor is 1952 lapletöltés volt az oldalon! A blog indulása óta pedig összesen több, mint 163.000 lapletöltés történt! A blog facebook-oldalán pedig 132 fénykép várja a követőket.

A közelmúlt eseménye, hogy a blog egy elismerő oklevelet kapott, amiről itt írtam, előtte pedig a vaskarika kulturális portál készített velem interjút (itt olvasható). Korábban a Helyi Érték c. magazin ismertetőt közölt a blogomról, az Urbanista blog pedig szemlézte az egyik bejegyzésemet. Az akkor és most c. sorozatomat a Hatvan történetéről szóló blog egyik posztja említette meg példaként. Egy együttműködési megállapodás keretében a "Ritkán látható történelem" c. blog bannere került fel az oldalamra - az enyém pedig az övükére, így ajánljuk a másik blogot az Olvasók figyelmébe.

Szerző: kugi  2016.09.12. 08:12 3 komment

Címkék: személyes

süti beállítások módosítása