Kedves Olvasók! Eddig egyszer - a 473. bejegyzésben - volt kvíz a blogon, ezért gondoltam, hogy miért ne lehetne újra? :)

Az azóta "lefutott" 200 bejegyzés rengeteg muníciót szolgáltatott ehhez, továbbá a nyári szünet előtt inkább könnyebb tartalommal készültem.

Szóval lássuk az újabb kvízt, amely az elmúlt 200 bejegyzés tartalmára épül! Jó szórakozást!

 

Kedves Olvasók! Remélem, jó eredményt értek el! Gratulálok! Aki elégedetlen az eredményeivel, ő böngéssze át újra a régi bejegyzéseket! (Ebben segít a blog bal oldali mezőjében található kereső, ill. a címkék listája.

Az észrevételeiket, Püspökmolnári múltjához kapcsolódó fotóikat, dokumentumaikat, témajavaslataikat továbbra is örömmel fogadom! E-mail cím: kugiblogja@gmail.com

Ahogy a bevezetőben utaltam rá, a blog most nyári szünetre vonul. Folytatás valamikor augusztusban. (A facebookon majd jelzem, pontosan mikor.) További szép nyarat kívánok minden kedves Olvasómnak! 

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről! 

Szerző: kugi  2016.07.20. 07:49 Szólj hozzá!

Címkék: személyes

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr368898410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása