Az 1967-es ballagók után lássuk, kik végeztek 1968-ban a püspökmolnári általános iskolában!

beolvasas0028_c.jpg

A pedagógusok balról jobbra: Szalai Ferenc, Rodler Istvánné, alattuk Nagy Lászlóné és Németh Istvánné, Gyarmati István igazgató, Gyarmati Istvánné, Nagy Károlyné osztályfőnök, Balikó Mihályné, Oldal István, Völler Zsuzsanna, Nagy Ilona

A diákok, felső sor, balról jobbra: Gálos Terézia, Szabó Gábor, Szuper Anna, Nagy István, Kiss Éva, Tóth Hedvig, Sipos Ferenc, Szabó Valéria, Kiss József, Körmöczi Jolán

Középső sor, balról jobbra: Szemes Éva, Szalai János, Szabó Éva, Szilassy Imre, Vadalma Anna, Timár György, Németh Ildikó

Alsó sor: Timár Éva, Varga Mikós, Telek Zita

Ettől a tanévtől kezdve megindult az iskolai létszám csökkenése, ami ebben a tanévben már 150 alá esett. Emiatt az alsó tagozaton összevonásokra került sor: összevont 1-3. és 2-4. osztály lett.

Ugyanakkor 1967 október 23-ától beindult az iskolai napközi otthon 2 tanulócsoporttal (1-4. és 5-8. osztályosokkal), Rodler Istvánné és Völler Zsuzsanna tanítónők vezetésével.

A fenti tablókép - a sorozat többi darabjához hasonlóan - hamarosan felkerül a blog facebook oldalára, méghozzá az itteninél nagyobb méretben! (Ennek megtekintéséhez kattintson ide vagy a blog bal oldalán található Tetszik gombra!) Továbbra is keresek régi iskolai csoport- vagy tablóképeket a századelőtől az 1950-51-es tanévig bezárólag, a katolikus és evangélikus elemi iskolákból egyaránt! Továbbá keresek régi iskolai értesítőket, bizonyítványokat is! Akinek a családjában van ilyen, kérem, jelezze nekem! 

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2015.03.20. 09:14 Szólj hozzá!

Címkék: iskola névsor tablókép püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr87283337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása