A mai bejegyzésben a püspökmolnári állami általános iskola 1952-es végzős tanulóinak csoportképét teszem közzé. Lássuk!

1952all.jpg

A kép első sorában középen a 3 pedagógus ül, mellettük és mögöttük pedig a végzősök. Lássuk a neveket!

Felső sor balról jobbra: Lakics Gyula, Németh István, Csejtey Lajos

Középső sor balról jobbra: Gyurátz György, Vargyu Edit, Pungor Zsuzsanna, Horváth Etelka, Antal Mária, Szalay Gyula

Alsó sor balról jobbra: Kiss Katalin, Kajtár Gyula tanító, Marcisz Auguszta tanító, Pungor Imre igazgató, Somogyi Margit

A képről hiányzik Babos Vince, aki szintén ennek az osztálynak volt a tanulója.

Ez a kép - a sorozat többi darabjához hasonlóan - hamarosan felkerül a blog facebook oldalára, méghozzá az itteninél nagyobb méretben! (Ennek megtekintéséhez kattintson ide vagy a blog bal oldalán található Tetszik gombra!) Továbbra is keresek régi iskolai csoport- vagy tablóképeket a századelőtől az 1950-51-es tanévig bezárólag, a katolikus és evangélikus elemi iskolákból egyaránt! Továbbá keresek régi iskolai értesítőket, bizonyítványokat is! Akinek a családjában van ilyen, kérem, jelezze nekem!

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2015.01.23. 09:05 Szólj hozzá!

Címkék: iskola névsor tablókép püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr687062323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása