A mai bejegyzésben egy régi iskolai csoportképet mutatok be, már az állami általános iskola idejéből. Tehát 1950. körüli az alábbi fénykép:

1950 körüli kép.jpg

A fotón 15-en láthatóak. Ülnek balról jobbra: Tóth Ilona, Rodler Irén, majd a 3 akkori pedagógus: a gyerekek által Guszti néninek hívott Marcisz Auguszta, Pungor Imre és Kajtár Gyula, aztán Kovács Emília és Torda Ilona.

Állnak: balról az első Németh Imre, mellette áll Csejtey Jenő, majd Gombor Julianna (később Timár Istvánné), a magas srácra két tipp érkezett eddig: Bencsik János vagy Horváth (csipkereki) Antal, majd Kovács Jolán (ma: Nagy Béláné), aztán valószínűleg Jobbágyi Zoltán, majd Baranyai Jolán (ma: Németh Károlyné), a jobb szélső fiút eddig nem sikerült beazonosítani.

Az eddig fel nem ismert diákok beazonosításához várom a T. Olvasók segítségét! Továbbá szívesen fogadok régi iskolai csoportképeket, különösen 1950 előttieket!

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold, és oszd meg az ismerőseiddel! Ha észrevételed van, szólj hozzá! Ha pedig tetszik a blog, csatlakozz a törzsközönségéhez a facebook-on, hogy elsőként értesülhess a frissítésekről!

Szerző: kugi  2014.03.07. 08:45 Szólj hozzá!

Címkék: iskola névsor tablókép püspökmolnári

A bejegyzés trackback címe:

https://kugi.blog.hu/api/trackback/id/tr835820872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása